Voeding

Bij Puur Natuur, uw specialist in bio- en natuurvoeding vind je pure ingrediênten voor voedzame, volwaardige en vooral lekkere gerechten. Ook een aanbod van suikerrarme en glutenvrije producten.

Drink jij elke dag voldoende water? Nee?
Dan ben je net als bijna alle andere Vlamingen.

 Puur Natuur biedt u een uitgebreid assortiment natuurlijke kruiden en specerijen in vrac.

De juiste voedingssupplementen vormen de perfecte aanvulling op uw dagelijkse eetpatroon en helpen U in topvorm te blijven.

De gemmotherapie is een natuurlijke therapie. Deze natuurlijke therapie maakt gebruik van de eigenschappen van de embryonale plantaardige weefsels in hun groei.

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren,…

Ons volledige gamma aromatherapie om u te verzorgen is zeer uitgebreid met biologische etherische (essentiële) oliën, gebruiksklare synergieën, verdampers, rollers voor uw emotioneel welzijn en massageoliën.
Persoonlijk advies op maat is hierbij heel belangrijk.

U wilt stralen en dat verdient u! Gebruik daarom 100% natuurlijke kwaliteitsproducten, aangepast aan uw huidtype.

Schoonmaken wordt een stuk leuker wanneer je zeker weet dat je milieuvriendelijke, ecologische schoonmaakmiddelen gebruikt zonder geurversterkers en chemische middelen.

Cdesign© 2023.