Eco schoonmaak

Ruim aanbod aan ecologische schoonmaakmiddelen. Zonder geurversterkers en chemische middelen.

Moet er nog schuim zijn?

Milieuvriendelijke afwasmiddelen en onderhoudsproducten, groene wasmiddelen en luchtverfrissers …. Een schoon, fris huis kan ook zonder schadelijke, chemische producten. Dat bewijst ons aanbod ecologische schoonmaak- en onderhoudsproducten. Zowel U als de natuur worden er blij van en U maakt uw woning in een handomdraai hygiënisch schoon.

PS Kies ook voor ons milieuvriendelijke toilet- en keukenpapier. Een kleine moeite, maar een groot verschil voor het milieu.

Ons assortiment

Ecover onderhoudsproducten in Vrac :

Afwasmiddel –allesreiniger – handwasmiddel – vloerzeep – wasmiddel – wolwasmiddel

Wipe & Clean 

Wipe & clean is een 100% natuurlijk reinigingsmiddel op basis van Effectieve Micro-organismen(EM). In en rond ons huis leven miljarden bacteriën.

Voor een aangenaam en gezond leefmilieu is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. De effectieve micro-organismen zorgen voor een evenwichtige – en blijvende – positieve balans in huis.

Je kan wipe&clean dagelijks gebruiken om schoon te maken.

http://www.agriton.be/be_nl/wipe-clean

Wasnoten 

Wasnoten zijn de schillen van noten van de zeenotenboom. De noten worden in India al eeuwenlang gebruikt om de was te doen.
De wasnoten kunnen in een wit kantoenen waszakje gestopt worden net als bijvoorbeeld wastabletten? Ook zijn wasnoten milieuvriendelijker dan de biologosche wasmiddelen. Wasnoten zijn geschikt voor zowel wit als gekleurde textiel. Bij witte was dient wel een zuurstof (bleekmiddel) toegevoegd te worden om het grauw tegen te gaan.

 

Sometimes, less is more ”
Shakespeare

Cdesign© 2022.