Yoghurt van biologische melk. Alle ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.
Yoghurt op basis van rechtsdraaiend melkzuur waardoor beter verteerbaar.
Rechtsdraaiend L(+) melkzuur is het nuttigste en meest wenselijke melkzuur-vorm voor het menselijke organisme.
Het rechtsmelkzuur kan met behulp van een lichaamseigen enzym omgezet en verwerkt worden .
Bij een linksmelkzuur (meest voorkomend in gewone yoghurt) is geen enzym aanwezig in ons lichaam.
Deze yoghurt is dus beter verteerbaar dan de klassieke yoghurt , is biologisch en heeft een lekkere en zéér aangename smaak.
Soorten: magere en volle yoghurt, mango-vanille, vlierbes-framboos, aarbei, bosbes. Dit alles bio en verpakt in glas !!
Bekijk hieronder het productieproces van onze bio yoghurt :
https://www.youtube.com/watch?v=2NNk6t8EtpA&list=PLnF6Sk3M6Mp6B53J66SKy8dBXxllNU26i&index=4