Lekker Anders


Lekker Ann’ders zorgt voor kant en klare lekkere, originele maaltijden.
De eerlijke, gezonde gerechten zijn geïnspireerd door het lekkers uit de wereld.
https://www.lekkerannders.be/over-ons

Er wordt gewerkt met biologische groenten, lokale en seizoensgebonden producten.
Deze lekkere gerechten kan je bij ons verkrijgen iedere dinsdagnamiddag.
We voorzien royale porties van minstens 500 gr per persoon.

Per gerecht betaalt u 11,50 euro.


Iedere week krijg je mail met telkens vier nieuwe gerechten .

MENU JANUARI 2021

Week 1 :
vanaf donderdag 7 januari

  • Griekse stoofpot met tomaat, sperziebonen, aubergine, olijf, krieltjes,
    dille en feta
  • Bulgur met falafel of met kip, wortel, paprika en linzen + yoghurtsausje
  • Pasta verde met broccoli, courgette, spinazie(boerenkool) , olijven en
    kruidencrumble
  • Groenteschotel

    Week 2 Bestellen voor woensdag 6 januari 18u30
    Afhalen : vanaf donderdag 14 januari
  • Ovenschotel met wortelpuree, witte kool,linzen,
    (met kippengehakt of seitangehakt)
  • Paella Ottolenghi ( vegan )of Paella ( met kip en chorizo)
  • Bloemkoolcurry met linzen, wortel, paprika en wilde rijst :
    (veggie of kippenballetjes )
  • Groenteschotel

    Week 3 : Bestellen voor woensdag 13 januari 18u30
    Afhalen : vanaf donderdag 21 januari
  • Chili sin/con Carne in gepofte zoete aardappel met yoghurt sausje en
    gemalen kaas
  • Kalf stoofpotje à l’Italienne met Gremolata of veggie stoofpotje
  • Tajine met volkorencouscous: kip of vegan
  • Groenteschotel

    Week 4 : Bestellen voor woensdag 20 januari 18u30
    Afhalen : vanaf donderdag 28 januari
  • Oven potje met spelt, feta, paprika, tomaat + pompoensausje met salie
  • Volkorenpasta met gegrilde groenten, olijven, kappers en zuiderse
    groenten
    (veggie op gehaktballetjes)
  • Gevulde courgette met quinoa, kruiden, fijne groenten (veggie of
    kippengehakt)
  • Groenteschotel

Duurzaamheid
Lekker Ann’ders verpakt de gerechten in innovatieve duurzame verpakking. (Vormkarton voor 95% biologisch afbreekbaar)
De bovenste folie mag bij de foliezak. De zwarte folie kan je lostrekken en sorteren bij het restafval.
De vormkarton mag bij het papier en karton gesorteerd of in kleine stukjes gecomposteerd worden.
Gezond, gevarieerd en (h)eerlijk
We kiezen voor een gevarieerd en gezond aanbod. Voor de samenstelling baseren we ons op de voedingsdriehoek en laten ons graag inspireren door de wereldkeuken.
Op het ritme van het seizoen
De winter, lente, zomer en herfst dienen als leidraad om te experimenteren met kruiden, groenten en noten
Houdbaarheid
Bovendien verlengen we de houdbaarheid door de gerechten vacuüm te trekken.
De maaltijden zijn 10 dagen houdbaar op 4°C.
Zo willen we graag onnodige voedselverspilling voorkomen.


Cdesign© 2021.