Lekker Anders


Lekker Ann’ders zorgt voor kant en klare lekkere, originele maaltijden.
De eerlijke, gezonde gerechten zijn geïnspireerd door het lekkers uit de wereld.
https://www.lekkerannders.be/over-ons

Er wordt gewerkt met biologische groenten, lokale en seizoensgebonden producten.
Deze lekkere gerechten kan je bij ons verkrijgen vanaf donderdagnamiddag.
We voorzien royale porties van minstens 500 gr per persoon.

Per gerecht betaalt u 11,50 euro.

Duurzaamheid
Lekker Ann’ders verpakt de gerechten in innovatieve duurzame verpakking. (Vormkarton voor 95% biologisch afbreekbaar)
De bovenste folie mag bij de foliezak. De zwarte folie kan je lostrekken en sorteren bij het restafval.
De vormkarton mag bij het papier en karton gesorteerd of in kleine stukjes gecomposteerd worden.
Gezond, gevarieerd en (h)eerlijk
We kiezen voor een gevarieerd en gezond aanbod. Voor de samenstelling baseren we ons op de voedingsdriehoek en laten ons graag inspireren door de wereldkeuken.
Op het ritme van het seizoen
De winter, lente, zomer en herfst dienen als leidraad om te experimenteren met kruiden, groenten en noten
Houdbaarheid
Bovendien verlengen we de houdbaarheid door de gerechten vacuüm te trekken.
De maaltijden zijn 10 dagen houdbaar op 4°C.
Zo willen we graag onnodige voedselverspilling voorkomen.


MENU DECEMBER 2021 

Week 49: 6/12 – 12/12 Bestellen voor woensdag 24/11/2021 om 19u 
Levering op donderdag 9/12  

• Rode quinoa, met groene kruiden, gegrilde, rode biet, bloemkool, pompoen en geitenkaas 

• Wortelpuree met witte kool, curry en seitan/linzen 

• Wortelpuree met witte kool en gemengd gehakt 

• Pasta champignons, spinazie en courgette (vegetarisch) 

• Pasta champignons, spinazie, courgette en rookspeksnippers 

• Groenteschotel: Oosterse herfstwok met spitskool, wortel, prei, champignons, sojascheutjes, broccoli, gember en sesam 

Week 50: 13/12 – 19/12 Bestellen voor woensdag 1/12/2021 om 19u 
Levering op donderdag 16/12  

• Spaghettisaus met gehakt of vegan 

• Pasta à l’Italienne met gremolata (vegan) 

• Mexicaanse bonenschotel (Vegan) 

• Mexicaanse bonenschotel met kip en chorizo 

• Indische curry met bloemkool, linzen, spinazie, zoete aardappel, aubergine, erwtjes en krielpatatjes (vegan) 

• Indische curry met kip, bloemkool, spinazie, zoete aardappel, aubergine, erwtjes en krielpatatjes 

• Groenteschotel met spruitjes, raap, wortel, bietjes en pompoenpitten

Week 51: 20/12 – 26/12 Bestellen voor woensdag 8/12/2021 om 19u 
Levering op donderdag 23/12  

• Luikse gehaktballetjes met knolselderpuree en gegrilde pastinaak (veggie)

• Rooktempeh in Luikse saus met knolselderpuree en gegrilde pastinaak

• Ravioli met truffel, kastanjeschampignons en parmezaan 

• Ravioli met spek, truffel, kastanjeschampignons en parmezaan

• Winters groentestoofpotje met krieltjes en knolseldersteak (vegan)
• Winters groentestoofpotje met krieltjes en kip 

• Groenteschotel: pompoenhummus met gegrilde knolselder, pastinaak, kas tanjechampignons, spinazie en pompoenwedges 

Week 52: 27/12 – 2/1 Bestellen voor woensdag 15/12/2021 om 19u Wegens jaarlijks verlof zijn er in deze week geen bestellingen mogelijk.  

Week 1: 3/01 – 9/01 Bestellen voor woensdag 22/12/2021 om 19u
Levering op donderdag 6/1  

• Spaghettisaus met gehakt of vegan 

• Ovenpotje spelt met pompoen, paprika, kerstomaatjes en feta • Ovenpotje spelt met pompoen, paprika, kerstomaatjes, feta en spek 

• Opgevulde courgette met quinoa, fijne groentjes en gehakt 

• Opgevulde courgette met quinoa, fijne groentjes en seitangehakt • Groene curry met broccoli, erwt en courgette 

• Groene curry met broccoli, erwt, courgette en kip 

• Groenteschotel met gegrilde pompoen, rode biet, boerenkool, knolselder, walnoot en veenbes

“Originele, lekkere gerechten maken, dat is waar ik van hou.”

Ann Vandenbroucke, zaakvoerder Lekker Ann’ders
Mijn keuken is geïnspireerd door lekkers uit de wereld.
Dagelijks maak ik eerlijke, gezonde en vooral lekkere maaltijden klaar.

Cdesign© 2021.