Koffie Kàn, artisanale koffiebranderij

In de artisanale koffiebranderij van Koffie Kàn draait alles om koffie waar je rustig en ontspannen van geniet.

Het is koffie waar je tijd voor maakt, die al je zintuigen prikkelt en je doet stilstaan bij het vakmanschap van de koffiebrander.

Koffie Kàn koffie is geteeld en verwerkt met respect voor de natuur en de koffieboer.

In de koffiebranderij in Wenduine worden enkel de beste bonen geroosterd.

Daarvoor heeft Koffie Kàn een uniek procédé ontwikkeld dat de natuurlijke suikers en oliën niet verbrandt.

Het resultaat is een heerlijk zachtaardige, verkwikkende artisanale koffie op basis van 100% Arabica-koffiebonen.

Verse koffiebonen of gemalen koffie

De verse koffiebonen en gemalen koffie van Koffie Kàn zijn 100% Arabica koffiebonen.

Die groeien op verschillende plantages in Latijns-Amerika waar koffieboeren hun planten en oogst met de grootste zorg en liefde omringen.

Wij beantwoorden hun vakmanschap met evenveel respect, en kiezen in ruil resoluut voor een eerlijke prijs.
Dankzij het unieke, slow coffee procédé van onze koffiebranderij komen de natuurlijke eigenschappen van de bonen perfect tot hun recht.

In het assortiment vind je zeker je gading: van mild tot pittig, van royaal tot snedig, van zwoel tot romig. Steeds smaakvol en heerlijk zachtaardig

Koffiesoorten : Koffiekan  Mokka expresso,  Santos Mild, koffie pads gourmet of Decafeine  

Biologische koffie soorten :  Koffiekan Espresso , Decafeïne, Panchamama,  Suave

Add your comment

Cdesign© 2020.