Gebruik jij ook Himalaya keukenzout?

De oorsprong van dit unieke keukenzout ligt in de oeroude oceanen waar nu het Himalaya massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde en is bovendien een natuurlijke bron van essentiële mineralen en sporenelementen.

De grote chef-koks en lekkerbekken gebruiken dit zout voor de unieke, niet te evenaren en subtiele smaak.

Het grof Himalaya keukenzout geeft net die extra toets aan rauwe of gekookte gerechten.

Himasala Fijn keukenzout strooibus : 200 gr (3.95 €) – 375 gr (6.15 €) – navulpak 500 gr ( 3.90 €)

Himasala Grof keukenzout : molentje 200 gr (4.85 €) – 375 gr (8.30 €) – navulpak 1 kg (5.85 €)

Drink water met extra mineralen
Dagelijks een glas mineraalwater met himalayazout ( ½ teelepel op 1 liter water)
In het Himalaya-zout zitten wel 85 mineralen en sporenelementen

Cdesign© 2020.