Leer loslaten

Mensen die moeilijk kunnen loslaten kunnen baat hebben bij het gebruik van Bach bloesems. Wanneer men met behulp van Bach bloesems opnieuw het verleden kan loslaten, kan dit het leven van de persoon positief gaan veranderen.

Welke Bach bloesems worden gebruikt om loslaten opnieuw te leren?

Om loslaten opnieuw te leren word hoofdzakelijk gebruik gemaakt de Bach bloesem Honeysuckle. Deze Bach bloesem is vooral werkzaam op personen die in het verleden leven. Dit symptoom komt meestal voort uit een gebeurtenis uit het verleden. Het kan bijvoorbeeld dat je leven negatief is veranderd en je hierdoor blijft hangen in het verleden, zoals bijvoorbeeld een overlijden of het verliezen van werk. Bach bloesems voor loslaten kunnen ook worden gebruikt bij een tegengestelde situatie in relatie tot het voorgaande. Zo kan je verleden vol zitten met negatieve ervaringen, waardoor je in het verleden blijft stilstaan.

Meestal leven deze mensen in hun eigen herinneringen. Dit uit zich in het feit dat men hun huidige leven gaat verwaarlozen. Bach bloesems gaan deze mensen helpen om het verleden los te laten en opnieuw in het hier en nu te gaan leven.

Niet alleen Honeysuckle, maar ook andere Bach bloesems kunnen helpen om het verleden los te laten. Vaak zal een samenstelling van meerdere Bach bloesems, op maat van de persoon in kwestie, het beste resultaat geven.

Cdesign© 2022.