Heerlijk vers koken met biologische groenten!

Wil jij ook bewuster met voeding omgaan? Ben je op zoek naar pure, eerlijke producten? Steeds meer consumenten kiezen voor bioproducten en het aanbod houdt gelijke tred.

Bio werkt zo veel mogelijk samen met de natuur en dat geeft bioproducten hun puurheid. Bij de teelt worden alleen natuurlijke mest of compost gebruikt, en bij verwerkte bioproducten alleen natuurlijke additieven.

Is biologische voeding ook gezondere voeding? De hele biocyclus zet in ieder geval sterk in op gezondheid: van een gezonde, levende bodem voor planten tot gezonde, sterke dieren in de veeteelt.

Respect voor het milieu is een kernwaarde in bio. Het begint bij een levende bodem die vruchtbaar blijft door teeltrotatie en dierlijke mest of compost. Zo zorgt de bioboer mee voor de veerkracht van het ecosysteem.

Biodieren worden goed verzorgd: ze eten biologisch voeder en krijgen voldoende ruimte binnen in de stal én buiten. Zo kunnen ze rustig hun natuurlijke gedrag vertonen – pikken, wroeten, eten, … – en met hun soortgenoten omgaan.

Bekijk filmpje : Is biologisch echt beter ??

https://www.youtube.com/watch?v=oKvtoZPvKFE&t=35s

Cdesign© 2023.