Arganolie, het vloeibare goud voor je huid.

Arganolie is een schaarse olie met een unieke samenstelling, die uit de vruchten van de arganboom wordt geperst.

De olie wordt door vele vrouwen gebruikt als schoonheidsbehandeling bij het verminderen of voorkomen van rimpels 

Littekens: Arganolie helpt om de zichtbaarheid van de littekens (zowel nieuwe als oude) te verminderen. (Gebruik: breng een paar druppels arganolie toe aan de huid en licht inmasseren.

Rimpels: Arganolie voedt, kalmeert en versoepelt uw huid. Door de rijkdom aan vitamine E helpt de olie bij het verminderen en voorkomen van rimpels. (Gebruik: breng een paar druppels olie s ’morgens  en s ’avonds op de huid aan)

Striemen: Arganolie voedt de huid waardoor die elastisch blijft. De olie voorkomt maar herstelt ook uw huid bij striemen. (Gebruik: tweemaal daags op de huid aanbrengen en licht inmasseren)

Haar: Arganolie is zeer efficiënt als behandeling tegen droog en pluizig haar. Voeg 3 druppels arganolie toe aan uw shampoo en laat deze een minuutje intrekken, daarna uw haar uitspoelen. 
De olie is ook geschikt om de droge en gevoelige hoofdhuid te verzorgen. Een gezonde hoofdhuid is een belangrijke voorwaarde voor mooi en gezond haar.
(Gebruik: voor het slapen de olie op de hoofdhuid aanbrengen en de hele nacht laten intrekken)

Huid : Arganolie beschermt uw huid tegen de schadelijke invloed van de zon. Warmte, droge lucht en schadelijke UV- stralen van de zon zorgen ervoor dat uw huid uitdroogt.
De olie helpt om een droge en geïrriteerde huid te hydrateren

Lippen : beschermt uw gevoelige lippen tegen het uitdrogen door de zon of koude. Voorkomt ook scheurtjes in de lippen.

Nagels : Arganolie helpt om beschadigde nagels en nagelriemen  op een snelle, simpele en natuurlijke wijze te herstellen en gezond te houden

Cdesign© 2023.