Aloë Vera Juice

De heilzame eigenschappen van Aloë Vera

1. Verbetert je immuunsysteem

2. Stimuleert je stofwisseling

Het drinken van Aloë Vera sap zorgt voor meer energie. Dit komt doordat het de stofwisseling stimuleert waardoor de energiehuishouding weer in balans komt. Een goede stofwisseling zorgt er mede voor dat calorieën sneller worden verbrand. Dit heeft weer een positief effect op het gewicht.

3. Gewichtsverlies

Door het drinken van Aloë Vera verlies je op een gezonde en natuurlijke manier gewicht. Dit komt doordat het de stofwisseling in balans brengt. Het lipidengehalte wordt verlaagd waardoor vet eenvoudiger verbrand kan worden.

4. Ontgiftende werking

Aloë Vera gel heeft een ontgiftende werking, het zorgt ervoor dat gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Dit heeft een gunstig effect op de gezondheid; gifstoffen zorgen namelijk voor verzuring in het lichaam. Dit kan zorgen voor klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, een doffe huid en een futloos gevoel. Aloë Vera drank ondersteunt het reinigingssysteem van het lichaam waardoor gifstoffen, die veroorzaakt worden door vrije radicalen, beter kunnen worden afgevoerd. Het resultaat hiervan is dat lichamelijke klachten zullen afnemen.

5. Houdt de bloedsuikerspiegel in balans

Er zijn aanwijzingen dat Aloë Vera eigenschappen heeft om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Daarnaast zorgt het voor een gezonde werking van de nieren en de dikke darm.

6. Helpt bij maag- en darmklachten

Het drinken van Aloë Vera gel kan maag- en darmklachten verminderen. Het heeft een antibacteriële- en antischimmel werking. Aloë Vera heeft een helende werking bij maagzuur, zure oprispingen en bij een opgeblazen gevoel
Aloë Vera vermindert het ontstekingsproces en stimuleert de genezing van de darmen.

7. Vermindering van allergieën

Doordat het immuunsysteem een enorme oppepper krijgt door het gebruik van Aloë Vera zullen allergieën uiteindelijk afnemen.

8. Helpt tegen een slechte adem

Aloë Vera helpt bij een slechte adem en daarnaast vermindert het mondzweertjes en aften: het evenwicht in de mond wordt weer herstelt.

9. Vermindert menstruatieklachten en stimuleert de vruchtbaarheid

Voor vrouwen kan Aloë Vera verlichting bieden bij menstruatieklachten of om de vruchtbaarheid te stimuleren. Aloë Vera heeft een verjongend effect op de baarmoeder waardoor het voor vrouwen een ideale drank is.

10. Ondersteunt bij gewrichtsklachten

Ontstekingen  rondom de gewrichten veroorzaken veel pijn . Aloë Vera verlicht de ontstekingen waardoor de pijn zal verminderen, daarnaast zorgt het ervoor dat gewrichten niet verder afslijten….

  • is biologisch, 100 % puur en onverdund, zonder toegevoegde suiker
  • onderging geen enkele hittebehandeling, waardoor maximaal behoud van enzymen
  • bevat geen bewaarmiddelen; de conservering gebeurt door citroenzuur en vitamine C als antioxidans
  • is vrij van prikkelende en laxerende anthranoïden
  • draagt het certificaat van de “International Aloe Science Council”

Cdesign© 2023.