Minimaal effect op het milieu!

Ecologische schoonmaakmiddelen maken net zo goed schoon en zijn wél veilig voor jezelf en de natuur. Er zijn veel milieuvriendelijke schoonmaakproducten te vinden voor de afwas, badkamer, kleren, vloer, toilet, kortom het hele huis. Het Belgische Ecover is een aanrader omdat ze het hele productieproces van schoonmaakmiddelen zo duurzaam mogelijk inrichten. Zo zijn de flessen gemaakt van rietsuiker. Schoonmaken gaf nog nooit zo’n goed gevoel! Wassen met ecowasballen en drogerballen is ook goed voor de portomonnee.

Gewone schoonmaakmiddelen bevatten een cocktail van chemicalieen die in je lichaam en in het grondwater achterblijven, met schadelijke gevolgen op lange termijn. Triclosan is een pesticide die in anti-bacteriele (hand)zeep zit (zoals Dettol en Unicura) die in de natuur en in je lichaam niet afgebroken kan worden. Mensen met eczeem zien hun probleem verdwijnen nadat ze kiezen voor natuurlijke schoonmaakmiddelen en cosmetica.

Eco-vriendelijke schoonmaakmiddelen, met een minimaal effect op het milieu, zijn een geweldige eerste stap om uw huis een beetje meer milieuvriendelijk te maken.  

Of het nu gaat om je vaat, was, vloer, lederen sofa of roestvrij keuken. Bij ons vind je gegarandeerd de geschikte schoonmaakmiddelen.

Van ecologische wasmiddelen van Ecover, tot niet-giftige schoonmaakmiddelen zoals Bormo en Wipe and Clean. 

We hopen hiermee alle mogelijkheden aan te bieden van eco-vriendelijke reinigingsproduct. Laat het ons weten!

1 Comment

  • Posted 10 maart 2020 14:48 by Eva Adens 0Likes

    Bij Puur Natuur ben ik altijd zeker van verse producten, biologisch gekweekt en een juiste prijs/kwaliteitsverhouding! Een meerwaarde in Kuurne.

Comments are closed.

Cdesign© 2023.